sub.speleo.net

Prvi slovenski jamarski satirični tabloid

Na tradicionalnem 48. pohodu ob žici okupirane Ljubljane so na teku trojk sodelovale tri speleo.net team ekipe. V sestavi Gregor Pintar – Stari, Aleš Jensterle in Kristofer Pečar – Bajsi so se pod imenom Speleo.net team 1 podali na celih 28km. V cilj so več ali manj prisopihali v času 2:30 i nešto. Zasedli so 48. mesto od 87-ih absolutno in 41. mesto od 79-ih moških trojk.

Druga ekipa pod imenom Speleo.net team 2 v pestri sestavi: Marina Pintar – Marinka, Nataša Kavčič – Frančiška in Rafko Urankar – Cile je premočno zmagala na 12km med jamarji. Progo so razdrli v času 1:07 i kusur ter pri tem zasedli pomembno 39. mesto med 190 mešanimi trojkami. Absolutno pa so se zavihteli na 200. mesto od 517-ih.

Tretja ekipa ravno tako ni bila od muh, ter je pod imenom Speleo.net team 3 s časom 1:24 in še nekaj zasedla 155. mesto med 190. mešanimi trojkami in 403. mesto med 517 absolutno. Ta trojka pa je bila sestavljena iz naslednjih članic in članov: Martina Bergant – Bina, Dorotea Verša in Matija Perne.

V glavnem, letos je bilo za forum izredno bogato tekaško leto saj smo po zelo dolgem času uspeli nabrati kar tri ekipe. Na eno majhno žalost, je iz prve ekipe izpadel Franci Gabrovšek – Franček zaradi osmukanega meniskusa. Jebiga, drugo leto bo še boljše!
Čao, Bajsi

No Comments :(

Comments are closed.