sub.speleo.net

Prvi slovenski jamarski satirični tabloid

Štiri leta in pol so bila potrebna, da se je polegel šok zaradi nenadnega prihoda J.W. Putisch-a (starejšega) v uredništvo Krovskih novic daljnega septembra 2005. Na mizo je odvrgel sveženj papirjev na katerih je pisalo Krovske novice – posebna izdaja, se urno zasukal in izginil skozi vrata, preden bi ga lahko kdo kaj vprašal. Uredništvo se je le s težavo dovolj zbralo, da je objavilo posebno izdajo Krovskih novic, nato pa je s spuščenimi čeljustmi in polno malodušja čakalo novo znamenje.

In ga, upajmo, tudi dočakalo. Lepega dne je namreč v uredništvu zazvonil telefon. Ko so ga uredniki končno našli pod kupi papirja, pločevink in papirnatih kozarcev, ter se uspeli oglasiti, jih je čakalo presenečenje. Klicali so jih s sedeža speleo.net-a in jih obvestili, da so prenovili spletne strani tabloida, ter da v zameno pričakujejo poročanje o pomembnejših dogodkih letošnjega leta.

To je v uredništvu povzročilo nepopisno paniko. Sodelavci, otopeli od dolgega čakanja s povešenimi čeljustmi, so začeli tekati sem in tja, pospravljati nesnago, loščiti tipkovnice in kar je najpomembneje, pripravljati se na izid nove številke Krovskih novic.

No Comments :(

Comments are closed.